Blog

Vánoční výzva: Firemní prkénka z masivu

Ještě nikdy jsme nestáli před větší výzvou než ke konci letošního roku, kdy se na nás s důvěrou obrátilo hned několik firem s poptávkou masivních prkének jako dárek pro své zaměstnance a obchodní partnery. 

V průběhu listopadu a prosince nám bylo ctí vyrábět prkénka pro milovníky #vegan lifestyle, pro oblíbené restaurace, bistra a další firmy. Jednoznačně největší objednávka v naší historii ale přišla od úspěšné pražské IT společnosti. Firma si u nás objednala opravdu velký počet masivních dubových prkének se svým logem.

 

 

Byla to pro nás pořádná výzva ale neváhali jsme a pustili jsme se do práce. Po konzultaci s příjemnou office manažerkou a zaslání vzorku firma zvolila rozměr cca 400x300mm se sílou materiálu 30mm dubového masivu s populárním provedením s živým okrajem. Logo firmy bylo po naší dohodě umístěno velmi decentně v pravém dolním rohu. Každé prkénko jsme následně ručně ošetřili, námi již velmi oblíbeným, food-contact olejem. Práce se dřevem pro nás vždy byla radost a zakázku jsme dokončili ve stanoveném termínu. Celou objednávku jsme, dle dohody, odvezli přímo do kanceláří firmy v Praze. Po osobním předání objednávky byl zákazník s naší prací velmi spokojen a to je pro nás ta největší priorita. Moc děkujeme za podporu!

V kategorii Firemních dárků proto již brzy chystáme spoustu novinek!