Náš příběh

Jsme dva, manželé Míša a Štěpán a vítáme Vás u naší rodinné značky Woodify.

Naše značka vznikla v roce 2022 jako náš malý projekt na kterém jsme pracovali (a vlastně stále pracujeme) zejména po večerech a o víkendech. Míša miluje grafický design a fotografii, Štěpán zase práci se dřevem a vektorovou grafiku. Rozhodli jsme se proto vytvořit svůj vlastní brand a e-shop. Jsme z Liberce, inspiraci k návrhům a k produktové fotografii tedy čerpáme přímo v našem okolí, z krásné přírody Jizerských hor.

Díky Vám můžeme dělat to co nás baví.

Od prvního grafického návrhu, přes řezání a gravírování laserem, broušení a finální povrchovou úpravu po balení a odeslání objednávky zákazníkovi. Pracujeme zejména po večerech a víkendech, kdy děti a pracovní povinnosti dovolí ale Váš zájem a podpora nás neustále ženou dopředu a inspirují nás k růstu. Naším cílem je vytvářet kvalitní a udržitelné produkty které budou našim zákazníkům dělat radost dlouhá léta. Pracujeme proto s přírodními materiály a všechny naše obaly jsou šetrné k životnímu prostředí. Neustále hledáme inspiraci a rádi spolupracujeme se zajímavými lidmi a projekty v našem okolí. 

Můžeme taktéž nabídnout personalizované a na míru šité služby pro firemní zákazníky. V případě zájmu o spolupráci nás prosím kontaktujte - rádi Vám pomůžeme proměnit Vaše nápady ve skutečnost! Mezi materiály, se kterými aktuálně pracujeme, patří zejména březové, borovicové a dubové dřevo různých tlouštěk a typů. Pokud Vás v našem obchodě zaujme produkt, co se Vám líbí, ale chcete ho přizpůsobit nebo mírně změnit – jednoduše nás kontaktujte a společně návrh dotáhneme k dokonalosti. Vždy se budeme snažit vyhovět jakýmkoli požadavkům a jsme otevření novým nápadům!

 

img_7455_optimized